CLIENT :

LOCATION:

PROJECT SIZE :

TAGS :


Slocum-Dickson Medical Center teamed with HOLT to create a state-of-the-art facility for patients with chronic pain.

The client's vision was to create a clinic that emphasized a patient centered experience by providing a space that offers a sense of well-being for their patients.

 

The design team defined a sense of place within this large medical office building by creating a spa-like environment to ease the stress that often accompanies chronic pain. With use of translucent glass walls and patterned gradients in the recovery rooms, the space is able to embrace patient dignity and privacy and encourages healing. Bringing the outside in with borrowed natural light created an ambiance of organic materials, fresh green color and diffused lighting.

 

For more information about this project contact Paul A. Levesque II, AIA, LEED AP: pal@holt.com


Previous Project Next Project