CLIENT :

LOCATION:

PROJECT SIZE :

TAGS :


HOLT Architects worked with TC3 to create a front door to the college as well as a gateway to TC3's core student services spaces.

In order to develop the most successful plan, HOLT surveyed the existing program and facility, interviewed the directors of the impacted departments and units, and held visioning meetings with students and other building users. A complete program and scope of work was seamlessly defined and included the relocation of departments, the design of new classrooms and community rooms, and the renovation and reorganization of administrative and student services offices. The new entry is the first impression to students, and the first stop on any campus tour.

 

For more information about this project contact Steve Hugo, AIA: sh@holt.com


Next Project