CLIENT :

LOCATION:

PROJECT SIZE :

TAGS :


As part Roswell Park's 3-year term contract, HOLT was solicited to relocate and expand their existing 3-room Endoscopy Suite to a nearby underutilized space.

The renovated Endoscopy Suite consists of two additional procedure rooms in order to accommodate increased patient turnover. These five procedure rooms were designed with a larger footprint to improve comfort and efficiencies within the department. A new satellite frozen processing room has been added to the Endoscopy Suite to provide real-time patient case evaluation. Patients will now be able to wait for their comprehensive diagnosis in order to expedite treatment and increase patient satisfaction.

 

Once the new Endoscopy Suite is fully occupied, the second phase will transform the vacated space into more patient holding bays. This will better serve the increased patient traffic that this department will now demand. Both of these renovated spaces will be in close proximity to the Surgical Services Department allowing for all of Roswell Park's surgical services to be in close proximity of each other. This layout will increase efficiencies throughout the department and provide more convenient accommodations for staff and patients

 

For more information about this project contact Paul A. Levesque II, AIA, LEED AP: pal@holt.com


Previous Project Next Project